Relatietherapeuten

Wij zijn geen standaard relatietherapeuten. Bij ons zitten jullie niet ellenlange gesprekken te voeren over het verleden. En wij doen ook geen eenmalige sessies om een enkel probleem in de relatie te bespreken.

Wij zijn er voor jullie als jullie allebei het commitment hebben om met ons all the way te gaan voor die geweldige relatie. En dit de rest van jullie leven samen willen doen. Want een relatie vraagt dagelijks aandacht en inzet. En als je weet hoe, is dit vooral leuk en luchtig en niet zwaar en tijdrovend.

Het unieke aan onze relatietherapie:

  • Onze ultieme relatie methode is een unieke combinatie van kennis & tools ontstaan uit onze eigen ervaring met relaties, heel veel trainingen volgen en het werken met vele stellen in de afgelopen jaren.
  • Meestal wordt met relatiecoaching of relatietherapie gewerkt op het probleem wat jullie dagelijks ervaren in jullie relatie. Bijvoorbeeld: ruzies, sleur, gebrek aan seks, etc. Dit geeft wel verbetering, maar vaak slechts kortdurend. Ook is de kans groot dat vervolgens weer een ander probleem naar de oppervlakte komt. Dit komt omdat de grondoorzaak van de problemen niet wordt aangepakt. Tijdens onze relatiecoaching werken we zowel aan problemen die er spelen, als aan het fundament van jullie relatie en het hele pallet wat daar invloed op heeft. Daardoor zijn de verbeteringen die jullie gaan merken diepgaander en blijvend.
  • Ondanks dat spiritualiteit een belangrijk onderdeel is in ons leven, zijn wij heel nuchter en down-to-earth. Bij ons dus geen zweverige gesprekken en meditaties. Wel intuïtieve werkvormen (bij voorkeur in de natuur) afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen bereiken.
  • Onze relatietherapie bevat het perspectief van zowel man als vrouw. Keer op keer krijgen we dit terug van klanten als een grote meerwaarde. Daarnaast zijn we ook individuele coaches/therapeuten, waardoor we verder kijken dan alleen de relatieproblemen.
  • Wij pretenderen niet de perfecte relatie te hebben en zijn daarin heel eerlijk. Wij brengen voorbeelden van uitdagingen uit onze eigen relatie bij voorkeur juist in. Klanten ervaren de openheid over onze relatie altijd als heel gelijkwaardig en veilig. Hierdoor is er niet alleen aandacht voor het ‘nu’ van jullie relatie, maar juist ook voor hoe jullie om kunnen gaan met de uitdagingen die in de toekomt zeker gaan komen (zonder uitdagingen geen groei).

Over ons en onze relatietherapie

Wij zijn Coen van Broekhoven (50) en Lieske Scholtus (38). Al jaren coachen wij mannen, vrouwen en stellen, meestal buiten, in de natuur.

Beiden hebben we ongeveer hetzelfde meegemaakt in voorgaande relatie(s). Toen wij samen kwamen, besloten we dat we onze relatie heel anders zouden aanvliegen. Wij zagen voor ons dat onze relatie steeds meer zou groeien en bloeien en de passie en verbinding steeds sterker zou worden. Niet wetende of dat überhaupt mogelijk was, want ons werd altijd verteld dat het normaal is dat relaties na verloop van tijd in een sleur komen. Wij wilden dat niet meer geloven. Die drive maakte dat we vanaf het begin elke dag er weer voor kozen om onze relatie op 1 te zetten en om continu te willen leren en groeien.

Dat betekent echter niet dat wij altijd de perfecte relatie hadden. Nadat de roze wolk van het begin iets dunner werd, merkten we inderdaad een verandering in onze relatie. Want met beiden ‘bagage’ uit eerdere relatie(s), allebei twee kinderen en samen gaan leven op één plek, hadden we heel wat uitdagingen waar we samen of individueel doorheen gingen.

Gelukkig zagen wij die uitdagingen altijd (in ieder geval achteraf haha) allebei als mogelijkheden voor groei en verdieping van onze relatie. Elke uitdaging grepen wij daarom aan om van te leren. Daarnaast verslonden wij boeken en trainingen over relaties, van de beste relatie-experts ter wereld. Om alles uit onszelf en onze relatie te halen.

Wij hebben hiermee zoveel geleerd dat we besloten – gecombineerd met onze levens- en coachervaring – dit te delen met andere stellen door als relatietherapeuten hen te ondersteunen. Onze ultieme relatie methode is daar het resultaat van.

Na 5 jaar samen zijn wij onze paden weer apart van elkaar gaan vervolgen. Voor onze kinderen bleek onze samengestelde gezinssituatie niet het hoogste goed. Ook in dit proces van uit elkaar gaan, hebben we steeds elkaar ont-moet in die bedding van onvoorwaardelijke liefde waardoor het een heel liefdevol en waardevol proces is geweest. Daarnaast hebben we elkaar en de wereld nog zoveel te brengen, dat we samen zijn blijven werken om ons gedachtengoed over relaties verder te brengen en andere stellen te blijven ondersteunen. Ook wat we hierin steeds weer leren, verwerken we in onze coaching en therapie.

Wij kunnen jullie bijstaan via ons online programma ‘Samen diep verbonden’. Deze bevat al die kennis en tools die we door de jaren heen hebben verzameld en waarvan we bij onszelf en anderen hebben gezien dat het echt werkt. Dit bespaart jullie die jarenlange zoektocht. Jullie kunnen hiermee het fundament van jullie relatie verbeteren, elkaar beter leren kennen, beter leren communiceren, patronen helder krijgen en ruzies oplossen en voorkomen.

Als jullie meer hulp nodig hebben, bieden we ook individuele 1 daagse coaching/therapie voor mannen en vrouwen. Individuele heling is de allerbelangrijkste sleutel naar een gelukkige relatie samen.

Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag in verbinding en lezen en beantwoorden al onze e-mails.