Hoe wil jij je relatieproblemen oplossen?

Wij bieden precies dat wat jullie nodig hebben voor het oplossen van jullie relatieproblemen en het creëren van een geweldige relatie. In de vorm die het beste bij jullie situatie past: online en/of live.

Hieronder lees je er meer over en voor alle vragen of op maat advies zijn jullie van harte welkom om contact met ons op te nemen.

Relatietherapeuten

Hoe wij jullie helpen

Of je nu liever online je relatieproblemen wilt oplossen, de voorkeur hebt voor live coaching en therapie of een combinatie van deze, met onze ondersteuning ontvang je altijd:

  • Onbeperkte ondersteuning van ons via app, telefoon of mail. Tijdens en na het online programma en/of de individuele dagen kunnen jullie onbeperkt bij ons terecht voor vragen, advies en tips. Een gelukkige relatie waarbij de liefde blijft stromen vraagt namelijk veel inzet en commitment. Om jullie hierbij te helpen, blijven we jullie graag ondersteunen. De toegang tot het online programma is ook levenslang. Een onverhoopte terugval kunnen jullie zo juist gebruiken om opnieuw van te leren en tot een nieuw level te groeien samen.
  • ALLES wat je nodigt hebt voor het creëren van een geweldige relatie. Dus niet alleen communicatietools wat je bij andere online relatietrainingen veelal ziet, echt alles wat je nodig hebt. We willen je zo een jarenlange zoektocht besparen. Wij werken met een unieke combinatie van kennis & tools & technieken, ontstaan uit onze eigen ervaring met relaties, heel veel trainingen volgen van de beste relatie-experts ter wereld en het werken met vele stellen in de afgelopen jaren. Precies dat wat werkt bij ons en andere stellen, hebben we opgenomen in onze methode. 
  • Meestal wordt met relatiecoaching of relatietherapie gewerkt op het probleem wat jullie dagelijks ervaren in jullie relatie. Bijvoorbeeld: ruzies, sleur, gebrek aan seks, etc. Dit geeft wel verbetering, maar vaak slechts kortdurend. Ook is de kans groot dat vervolgens weer een ander probleem naar de oppervlakte komt. Dit komt omdat de grondoorzaak van de problemen niet wordt aangepakt. Tijdens onze relatiecoaching en relatietherapie werken jullie zowel aan problemen die er spelen, als aan het fundament van jullie relatie en het hele pallet wat daar invloed op heeft. Daardoor zijn de verbeteringen die jullie gaan merken diepgaander en blijvend.
  • Keer op keer krijgen we terug van klanten dat het zo’n grote meerwaarde is dat wij zowel het perspectief vanuit de man als vanuit de vrouw overbrengen. Daarnaast coachen wij ook individueel mannen en vrouwen, dus onze expertise reikt verder dan alleen relaties. Zowel in het online programma als tijdens een individuele dag zul je dit ervaren.

Ervaring van Anne & Victor

Ervaring relatieproblemen oplossen
John & Monique

Wij zijn al meer dan 30 jaar samen en zijn aan dit traject begonnen omdat we meer spanning en passie in onze relatie wilden creëren maar niet goed wisten hoe dit te verwezenlijken. Door dit traject te doen, zijn we weer verliefd op elkaar geworden met vlinders in onze buik en alle gevoelens en emoties die er bij een verliefdheid horen. Alleen nu bewuster. We begrijpen nu beter waarom de dingen die niet goed gingen of een sleur waren en wat we er samen aan kunnen doen om ze om te buigen naar genieten, passie en intimiteit. Onze grootste verbazing lag echter in het feit dat dit over het algemeen simpele en kleine dingen zijn waarvan je de waarde onderschat. En hoezeer je rugzak met pijn van vroeger invloed heeft in de omgang met elkaar. Onze kwaliteit van leven heeft door de Ultieme Relatie Methode een enorme boost gekregen en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor! 

Online of live

Individueel live
Bij hardnekkige relatieproblemen die steeds terugkeren, zijn individuele patronen en blokkades van beide partners de grootste stoorzenders. Tijdens de individuele dagen gaan we deze helder krijgen en opruimen. Ook gaan we oude pijn uit het verleden helen, omdat deze pijn in relaties vaak weer getriggerd wordt. De individuele dagen vinden plaats in de natuur, wat een extra verdiepende werking heeft.

Online
Het online programma ‘Samen diep verbonden’ is het onderdeel wat jullie echt samen (kunnen) doen. Deze bevat video’s en oefeningen en helpt jullie inzicht te krijgen in jullie relatie, jullie relatiepatronen en in elkaar. Ook leren jullie verbindende communicatie en op een liefdevolle manier ruzies oplossen. 

We hebben ook een online training ‘Diep verbonden seks’ die specifiek gaat over het verbeteren van jullie seksleven.

Het hangt van jullie voorkeuren en situatie af welke manier of combinaties het meest passend is. 

Als jullie op maat advies willen voor jullie situatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. 

Meer informatie
Voor meer informatie over de individuele dagen:

1 daagse voor vrouwen >>

1 daagse voor mannen >>

Voor meer informatie over het online programma:

Online programma: Samen diep verbonden >>
Hier vind je een preview van het programma en reviews van stellen die jullie voor zijn gegaan (inmiddels > 100). 

Relatieproblemen oplossen

Het is ook mogelijk om een proefles te doen (deze gaat over verbindende communicatie), neem hiervoor ook contact met ons op. Wij helpen je graag verder!

Onze online & live relatietherapie:

Online – Samen diep verbonden

Leer alles voor een gelukkige relatie

40 lessen

Video’s, oefeningen & werkbladen

Eigen tempo, direct beginnen

24/7 hulp via e-mail/whatsapp

Levenslang toegang

€299,- all-in

meer informatie…

Online – Diep
verbonden seks

Jullie seksleven verbeteren

28 lessen

Video’s, uitleg & oefeningen

Eigen tempo, direct beginnen

24/7 hulp via e-mail/whatsapp

Levenslang toegang

€199,- all in

meer informatie…

Live – 1 daagse voor mannen

Individuele relatiehulp: oude wonden helen, patronen doorbreken en blokkades transformeren. In je mannelijke kracht gaan staan.

Van 10.00 tot 16.00 uur

Omgeving Leusden of Breda

Inclusief intake, verslag, onbeperkte nazorg

€750,- all-in

meer informatie…

Live – 1 daagse voor vrouwen

Individuele relatiehulp: oude wonden helen, patronen doorbreken en blokkades transformeren. Vanuit je vrouwelijke kracht gaan leven.

Van 10.00 tot 16.00 uur

Omgeving Leusden of Breda

Inclusief intake, verslag, onbeperkte nazorg

€750,- all-in

meer informatie…