Elkaar weer voelen en zien zoals in het begin
Dit intensieve traject bestaat uit een online programma wat jullie samen volgen, een dag individuele coaching en therapie voor jullie allebei in de natuur én een dag samen met Coen, ook in de natuur. Met deze combinatie krijgen jullie alles wat nodig is om weer gelukkig te worden samen. Jullie krijgen meer inzicht in jezelf, in elkaar en jullie relatie en alle tools om een diepe verbinding te creëren. Ook gaan jullie aan de slag met patronen en blokkades die dat nu in de weg staan en die verantwoordelijk zijn voor irritaties, ruzies en pijnlijke afstand.

Met dit traject geven jullie jezelf en de relatie een enorme boost en krijgen jullie de kans om opnieuw te beginnen met een schone lei. Zodat jullie elkaar weer echt voelen, horen & zien en de liefde rijkelijk blijft stromen en groeien.

Commitment
De essentie van onze coaching/therapie gaat over het in contact komen met je eigen lichaam en gevoelswereld. Dit vraagt van jullie de moed en kwetsbaarheid om je hiervoor open te stellen. Het is belangrijk dat jullie hier allebei voor open staan om diep te kunnen werken.

Het traject is geen magisch pilletje waarmee jullie issues meteen verdwijnen. Als jullie thuis weer gaan doen wat jullie altijd deden, komen de oude issues vanzelf weer terug. Het is daarom essentieel dat jullie na het traject aan jullie relatie willen blijven werken om daadwerkelijk die geweldige relatie te creëren en te behouden.

Intensieve relatiebegeleiding

Waaruit bestaat het traject

Wij geven al jaren relatieweekenden en daarin hebben we ervaren dat een combinatie van een intensieve dag samen, diepgaande individuele begeleiding én ons online programma, de beste blijvende resultaten geeft.

Individuele dag
Bij hardnekkige relatieproblemen die steeds terugkeren, blijkt namelijk dat juist de individuele patronen en blokkades van beide partners de grootste stoorzenders zijn. Tijdens de individuele dagen gaan we deze helder krijgen en opruimen. Hierdoor kunnen we op de dag samen nog dieper en effectiever werken aan jullie gezamenlijke problemen.

Voor meer informatie over de individuele dagen:

1 daagse voor vrouwen >>

1 daagse voor mannen >>

Samen dag
Het programma voor de dag samen stemmen we af met wat jullie relatie nodig heeft en wat jullie zelf willen behalen.

Voorbeelden van werkvormen:

 • Recente issues uitpraten met verbindende communicatie.
 • Pijnpunten uit het verleden bespreken en helen.
 • Jullie patronen zichtbaar maken en doorbreken.
 • Opstellen van de relatie/het gezin.
 • Samen toekomstvisie formuleren.

Online programma
Gedurende het traject volgen jullie ons online programma op eigen tempo. Deze bevat video’s en oefeningen en helpt jullie inzicht te krijgen in jullie relatie, jullie relatiepatronen en in elkaar. Ook leren jullie verbindende communicatie en op een liefdevolle manier ruzies oplossen. Voor meer informatie over het online programma:

Online programma: Samen diep verbonden >>

Onze unieke aanpak tijdens dit traject

Begeleiding door man en vrouw
Keer op keer krijgen we terug van klanten dat het zo’n grote meerwaarde is dat wij samen begeleiden. Daardoor is er veel meer veiligheid en gelijkwaardigheid, omdat wij zowel het mannelijke als vrouwelijke perspectief ervaren en begrijpen. Daarnaast coachen wij ook individueel mannen en vrouwen, dus onze expertise reikt verder dan alleen relaties.

Eigen ervaringen
Daarnaast hebben wij zelf ook uitdagingen met relaties en daarin zijn wij heel eerlijk. Wij brengen voorbeelden daarvan bij voorkeur juist in. Klanten ervaren de openheid over onze eigen ervaringen altijd als heel gelijkwaardig en veilig. Hierdoor is er niet alleen aandacht voor het ‘nu’ van jullie relatie, maar juist ook voor hoe jullie om kunnen gaan met de uitdagingen die in de toekomt zeker gaan komen (zonder uitdagingen geen groei).

Intuïtief werken
Ondanks dat spiritualiteit een belangrijk onderdeel is in ons leven, zijn wij heel nuchter en down-to-earth. Bij ons dus geen zweverige gesprekken en meditaties. Wel intuïtieve werkvormen (bij voorkeur in de natuur) afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen bereiken.

Onbeperkte begeleiding en nazorg
Tijdens en na het traject kunnen jullie onbeperkt bij ons terecht voor vragen, advies en tips. Een gelukkige relatie waarbij de liefde blijft stromen vraagt namelijk veel inzet en commitment. Om jullie hierbij te helpen, blijven we jullie graag ondersteunen, ook na het traject. Ook hebben jullie levenslang toegang tot het online programma. Een onverhoopte terugval kunnen jullie zo juist gebruiken om opnieuw van te leren en tot een nieuw level te groeien samen.

Ervaringen van stellen die een relatieweekend hebben gedaan:

Slide
Anne & Victor
Ervaring privé relatieweekend

Wij zijn al meer dan 30 jaar samen en zijn aan dit traject begonnen omdat we meer spanning en passie in onze relatie wilden creëren maar niet goed wisten hoe dit te verwezenlijken. Door dit traject te doen, zijn we weer verliefd op elkaar geworden met vlinders in onze buik en alle gevoelens en emoties die er bij een verliefdheid horen. Alleen nu bewuster. We begrijpen nu beter waarom de dingen die niet goed gingen of een sleur waren zo waren en wat we er samen aan kunnen doen om ze om te buigen naar genieten, passie en intimiteit. Onze grootste verbazing lag echter in het feit dat dit over het algemeen simpele en kleine dingen zijn waarvan je de waarde onderschat.
Onze kwaliteit van leven heeft door de Ultieme Relatie Methode een enorme boost gekregen en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor!

Slide
Gaby & Robbert

Bedankt voor dit waardevolle, inspirerend en intensieve weekend. In 2 intense dagen hebben jullie ons geholpen om elkaar terug te vinden. Dit geeft ons de middelen en houvast naar de toekomst toe. In deze 2 dagen hebben wij zoveel meer kunnen bereiken dan wij ooit vooraf hebben durven hopen.
Jullie prettige en open manier van communicatie maakt jullie toegankelijk en laagdrempelig

Slide
Mark & Sonja

Daar sta je dan, na bijna 25 jaar op een tweesprong, je wil samen verder maar het lukt maar niet. Er staat te veel tussenin en we leven steeds meer ons eigen leven, samen maar toch alleen. Wat een geluk dat wij bij Coen en Lieske terecht konden!! Dankzij hun openheid, spiegel en inzichten hebben ze bij ons de resetbutton in weten te drukken en konden we weer afdalen, vanuit de aanval/afweer, naar wat echt belangrijk is, namelijk je eigen hart en je gevoel. Dat we dat stukje samen hebben mogen aanraken voelt als een nieuwe start van nog iets veel mooiers/sterkers. Dit weekend heeft ons zoveel geleerd zowel over onszelf als over elkaar, er is weer een wij, een diepere verbinding. Zonder Coen en Lieske was ons dit zeker niet gelukt, wat een krachtig en bijzonder stel. De drempel leek zo hoog, maar dit gun je echt iedereen!

Slide
John en Monique
Ervaring relatieweekend John en Monique

Een fantastisch, op onze doelen, behoeften en verlangens gericht relatiecoachingsweekend. Dankzij jullie liefdevolle hulp met hele fijne oefeningen, hebben we erg grote stappen kunnen zetten. Een enorme diepgang, waarin oude vastzittende patronen zijn doorbroken en oude zaken die waren blijven hangen zijn opgelost. Na ruim 30 jaar samen, elkaar weer helemaal opnieuw gevonden. Vooral elkaar weer kunnen zien, ontvangen voelen en bovenal vanuit contact met onszelf en vanuit het hart een hele fijne diepe verbinding kunnen realiseren. Wat een bijzonder waardevol weekend is het gebleken.

Vorige
Volgende

Praktische informatie over het traject

Telefonisch contact
Als jullie interesse hebben in dit traject, dan kunnen jullie ons bellen, whatsappen of een e-mail sturen. We maken dan telefonisch kennis met elkaar en jullie kunt eventuele vragen stellen. Als we dan allebei de ‘ja’ voelen om samen dit traject aan te gaan, doen we direct of later een telefonische intake.

Telefonische intake
Met jullie samen en ieder apart bellen we graag nog even uitgebreid. Jullie kunnen je verhaal doen, zodat wij en helder beeld krijgen van de problemen die spelen. Dit geeft richting aan wat we op de dagen in de natuur gaan doen. Het programma stemmen we verder af op jullie situatie en jullie wensen. Daarnaast zal de natuur en onze intuïtie op de dag zelf ook invloed hebben op het proces.

Online programma
Jullie krijgen direct toegang tot het online programma. Tijdens de intakes kunnen we bespreken op welke manier jullie hiermee aan de slag gaan.

1 daagse in de natuur – individueel
De individuele dagen zijn van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur in de bossen bij Amersfoort/Leusden. Als onze agenda het toelaat kan dit tegelijk op dezelfde dag, maar dit is niet altijd mogelijk.

1 daagse in de natuur – samen
Deze dag is ook van 10.00 tot ongeveer 16.00 uur in de bossen bij Amersfoort/Leusden of in Noord-Brabant, in de buurt van Breda. Deze dag wordt begeleidt door Coen en vindt plaats nadat jullie allebei de individuele dag hebben gedaan.

Verslag
Er gebeurt veel tijdens de dagen in de natuur. Wij sturen jullie na afloop een verslag en belangrijke tools. Zodat jullie er ook echt zelf mee aan de slag kunnen.

Nazorg via Whatsapp/telefoon
Tijdens en na het traject kunnen jullie onbeperkt bij ons terecht voor tips, adviezen, reminders, etc. Dit kan via e-mail, whatsapp en bellen. Wij blijven voor jullie klaar staan, ook bij een terugval.

Relatieproblemen oplossen relatieweekend

Wat kost dit traject?

Relatieweekend
 • Telefonische intakes, samen en individueel
 • Online programma Samen diep verbonden (t.w.v. €299,-)
 • Online training Diep verbonden seks (t.w.v. €199,-)
 • Onbeperkte ondersteuning tijdens het traject via e-mail, whatsapp en telefoon.
 • 1 dag individuele therapie en coaching voor jullie allebei (t.w.v. €750,- per persoon)
 • 1 dag intensieve relatiecoaching voor jullie samen (t.w.v. 750,-)
 • Verslag na elke dag
 • Onbeperkte nazorg

Voor alle tijd, aandacht en energie die we geven aan jullie tijdens dit gehele traject, vragen we aan zakelijke klanten €2499,- ex btw.

Hebben een laag inkomen en geen factuur nodig, dan kunnen we in overleg een lager bedrag afspreken.

Betalen in termijnen is mogelijk.