In 2 dagen elkaar weer voelen & zien zoals in het begin

Elkaar weer diep raken
Twee dagen intensieve relatiecoaching om weer een diepe verbinding te creëren tussen jullie. Jullie gaan oude patronen doorbreken die nu zorgen voor irritaties, ruzies en afstand. Zodat jullie elkaar weer echt voelen, horen & zien en de liefde rijkelijk blijft stromen en groeien, ook na het relatieweekend.

Voor wie
Het privé relatieweekend is voor zowel stellen met relatieproblemen/in een relatiecrisis als voor stellen die een fijne relatie hebben en nog meer uit hun relatie willen halen.
Het is essentieel dat jullie allebei het commitment hebben om met ons in die twee dagen all the way te gaan.

Prive relatieweekend

Wat we gaan doen

Tijdens het privé relatieweekend (of een tweedaagse doordeweeks) werken we met een programma wat we vooraf samen met jullie volledig afstemmen op wat jullie relatie nodig heeft en op wat jullie zelf willen behalen. Daarnaast nemen we volop de ruimte om tijdens het weekend intuïtief te werken met wat zich ter plekke aandient.

Als voorbeeld, een eerder privé relatieweekend bevatte (ongeveer) de volgende werkvormen

 • Kennismaken en delen (hier worden patronen vaak al heel goed zichtbaar).
 • Stiltewandeling in de natuur.
 • Oefening man-vrouw hartsverbinding.
 • Recente issues uitpraten met verbindende communicatie.
 • Pijnpunten uit het verleden bespreken en helen.
 • Werkvormen om patronen zichtbaar te maken en te doorbreken.
 • Opstellen van de relatie/het gezin.
 • Samen toekomstvisie formuleren.

Onze unieke aanpak

Begeleiding door een stel
Keer op keer krijgen we terug van klanten dat het zo’n grote meerwaarde is dat wij als stel de relatiecoaching begeleiden. Daardoor is er veel meer veiligheid en gelijkwaardigheid, omdat wij zowel het mannelijke als vrouwelijke perspectief ervaren en begrijpen.

Eigen ervaringen
Daarnaast hebben wij zelf ook uitdagingen in onze relatie en daarin zijn wij heel eerlijk. Wij brengen voorbeelden daarvan bij voorkeur juist in. Klanten ervaren de openheid over onze relatie altijd als heel gelijkwaardig en veilig. Hierdoor is er niet alleen aandacht voor het ‘nu’ van jullie relatie, maar juist ook voor hoe jullie om kunnen gaan met de uitdagingen die in de toekomt zeker gaan komen (zonder uitdagingen geen groei).

Intuïtief werken
Ondanks dat spiritualiteit een belangrijk onderdeel is in ons leven, zijn wij heel nuchter en down-to-earth. Bij ons dus geen zweverige gesprekken en meditaties. Wel intuïtieve werkvormen (bij voorkeur in de natuur) afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen bereiken.

De kracht van de natuur

Waar mogelijk en passend werken we graag met jullie in de natuur.

Het coachen in de natuur heeft veel voordelen:

 • Het in de natuur zijn, zorgt ervoor dat jullie meer ontspannen.
 • Door het bewegen, komt er ook beweging in jullie processen.
 • Door het bewegen en de ontspanning wordt het stiller in jezelf en kom je meer in contact met je gevoel. Je voelt beter wat er in je leeft en wat je wilt.
 • Doordat jullie meer voelen en minder in het hoofd zitten, kunnen jullie gemakkelijker met elkaar verbinden op gevoelsniveau.
 • Wij zijn allebei ervaren outdoor lifecoaches en gebruiken diverse werkvormen in de natuur om jullie nog meer inzichten te geven.

Ervaringen van andere stellen:

John & Monique

John en Monique

Een fantastisch, op onze doelen, behoeften en verlangens, gericht relatiecoachingsweekend in onze eigen privé omgeving!

Wat een bijzonder waardevol weekend is het gebleken. Dankzij jullie liefdevolle hulp met hele fijne oefeningen, hebben we erg grote stappen kunnen zetten.

Een enorme diepgang, waarin oude vastzittende patronen zijn doorbroken en oude zaken die waren blijven hangen zijn opgelost.

Na ruim 30 jaar samen, elkaar weer helemaal opnieuw gevonden. Vooral elkaar weer kunnen zien, ontvangen voelen en bovenal vanuit contact met onszelf en vanuit het hart een hele fijne diepe verbinding kunnen realiseren.

Wij vonden het erg speciaal om jullie in deze setting in ons huis te mogen ontvangen en al heel snel zo vertrouwd!

Victor & Anne

Victor en Anne

Wij zijn al meer dan 30 jaar samen en zijn aan dit traject begonnen omdat we meer spanning en passie in onze relatie wilden creëren maar niet goed wisten hoe dit te verwezenlijken.

Door dit traject te doen, zijn we weer verliefd op elkaar geworden met vlinders in onze buik en alle gevoelens en emoties die er bij een verliefdheid horen. Alleen nu bewuster.

We begrijpen nu beter waarom de dingen die niet goed gingen of een sleur waren zo waren en wat we er samen aan kunnen doen om ze om te buigen naar genieten, passie en intimiteit.

Onze grootste verbazing lag echter in het feit dat dit over het algemeen simpele en kleine dingen zijn waarvan je de waarde onderschat.

Onze kwaliteit van leven heeft door de Ultieme Relatie Methode een enorme boost gekregen en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor!

Praktische informatie over het privé relatieweekend

Kennismakingsgesprek
De eerste stap is dat we een (online) kennismakingsgesprek plannen, zodat we elkaar leren kennen. Een wederzijdse klik is uiteraard belangrijk.

Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en behoeften, op basis waarvan we samen een kader voor het relatieweekend opstellen.

Kosten
Op basis van jullie wensen zullen we ook een prijs afspreken. De kosten zijn afhankelijk van hoe we het weekend vormgeven.

Online training
Onze online training is inbegrepen bij het privé relatieweekend. Zo kunnen jullie na aanmelding direct aan de slag en tijdens het relatieweekend verder de diepte in gaan.

Planning
Uiteraard prikken we samen een datum. Over het algemeen zijn wij op korte termijn beschikbaar. Naast een relatieweekend kunnen we ook een tweedaagse doordeweeks plannen als dat jullie beter past.

Locatie
Er zijn verschillende opties voor de locatie waar het privé relatieweekend plaatsvindt. Dit is afhankelijk van jullie wensen, praktische mogelijkheden en budget. Enkele voorbeelden:

 • Als jullie het prettig vinden om in de eigen woonomgeving te blijven, kunnen wij naar jullie komen. Afhankelijk van onze reisafstand zullen we dan ergens in de buurt overnachten of ’s avonds naar huis gaan. We hebben ook wel eens bij een stel thuis gelogeerd, dat kan ook als dat past.
 • Jullie kunnen naar onze omgeving (Leusden) komen, waar we dan voornamelijk in de natuur zullen werken. Indien nodig kunnen jullie zelf een overnachting in de buurt regelen.
 • Het is ook mogelijk om samen een accommodatie (in de natuur) te huren om van daaruit te werken.