Relatieweekend: in 2 dagen elkaar weer voelen & zien
zoals in het begin

Elkaar weer diep raken
Twee dagen intensieve relatiecoaching om weer een diepe verbinding te creëren tussen jullie. Jullie gaan oude patronen doorbreken die nu zorgen voor irritaties, ruzies en afstand. Zodat jullie elkaar weer echt voelen, horen & zien en de liefde rijkelijk blijft stromen en groeien, ook na het relatieweekend.

Voor wie
Het relatieweekend is voor zowel stellen met relatieproblemen/in een relatiecrisis als voor stellen die een fijne relatie hebben en nog meer uit hun relatie willen halen.
Het is essentieel dat jullie allebei het commitment hebben om met ons in die twee dagen all the way te gaan en ook na het relatieweekend aan jullie relatie willen blijven werken.

Relatieweekend in de natuur

06 26 27 68 75

Waaruit bestaat het relatieweekend

Tijdens het relatieweekend (of een tweedaagse doordeweeks) werken we met een programma wat we vooraf samen met jullie volledig afstemmen op wat jullie relatie nodig heeft en op wat jullie zelf willen behalen. Daarnaast nemen we volop de ruimte om tijdens het weekend intuïtief te werken met wat zich ter plekke aandient.

Als voorbeeld, een eerder relatieweekend bevatte (ongeveer) de volgende werkvormen:

 • Kennismaken en delen (hier worden patronen vaak al heel goed zichtbaar).
 • Stiltewandeling in de natuur.
 • Oefening man-vrouw hartsverbinding.
 • Recente issues uitpraten met verbindende communicatie.
 • Pijnpunten uit het verleden bespreken en helen.
 • Werkvormen om patronen zichtbaar te maken en te doorbreken.
 • Opstellen van de relatie/het gezin.
 • Samen toekomstvisie formuleren.

Onze unieke aanpak tijdens een relatieweekend

Begeleiding door een stel
Keer op keer krijgen we terug van klanten dat het zo’n grote meerwaarde is dat wij als stel een relatieweekend begeleiden. Daardoor is er veel meer veiligheid en gelijkwaardigheid, omdat wij zowel het mannelijke als vrouwelijke perspectief ervaren en begrijpen. Daarnaast coachen wij ook individueel mannen en vrouwen, dus onze expertise reikt verder dan alleen relaties.

Eigen ervaringen
Daarnaast hebben wij zelf ook uitdagingen in onze relatie en daarin zijn wij heel eerlijk. Wij brengen voorbeelden daarvan bij voorkeur juist in. Klanten ervaren de openheid over onze relatie altijd als heel gelijkwaardig en veilig. Hierdoor is er niet alleen aandacht voor het ‘nu’ van jullie relatie, maar juist ook voor hoe jullie om kunnen gaan met de uitdagingen die in de toekomt zeker gaan komen (zonder uitdagingen geen groei) (lees meer over ons).

Intuïtief werken
Ondanks dat spiritualiteit een belangrijk onderdeel is in ons leven, zijn wij heel nuchter en down-to-earth. Bij ons dus geen zweverige gesprekken en meditaties. Wel intuïtieve werkvormen (bij voorkeur in de natuur) afgestemd op wie jullie zijn en wat jullie willen bereiken.

De kracht van de natuur

Waar mogelijk en passend werken we tijdens het relatieweekend graag met jullie in de natuur.

Het coachen in de natuur heeft veel voordelen:

 • Het in de natuur zijn, zorgt ervoor dat jullie meer ontspannen.
 • Door het bewegen, komt er ook beweging in jullie processen.
 • Door het bewegen en de ontspanning wordt het stiller in jezelf en kom je meer in contact met je gevoel. Je voelt beter wat er in je leeft en wat je wilt.
 • Doordat jullie meer voelen en minder in het hoofd zitten, kunnen jullie gemakkelijker met elkaar verbinden op gevoelsniveau.
 • Wij zijn allebei ervaren outdoor lifecoaches en gebruiken diverse werkvormen in de natuur om jullie nog meer inzichten te geven.

Ervaringen van andere stellen die een relatieweekend hebben gedaan:

Slide
Anne & Victor
Ervaring privé relatieweekend

Wij zijn al meer dan 30 jaar samen en zijn aan dit traject begonnen omdat we meer spanning en passie in onze relatie wilden creëren maar niet goed wisten hoe dit te verwezenlijken. Door dit traject te doen, zijn we weer verliefd op elkaar geworden met vlinders in onze buik en alle gevoelens en emoties die er bij een verliefdheid horen. Alleen nu bewuster. We begrijpen nu beter waarom de dingen die niet goed gingen of een sleur waren zo waren en wat we er samen aan kunnen doen om ze om te buigen naar genieten, passie en intimiteit. Onze grootste verbazing lag echter in het feit dat dit over het algemeen simpele en kleine dingen zijn waarvan je de waarde onderschat.
Onze kwaliteit van leven heeft door de Ultieme Relatie Methode een enorme boost gekregen en daar zijn we jullie enorm dankbaar voor!

Slide
Mark & Sonja

Daar sta je dan, na bijna 25 jaar op een tweesprong, je wil samen verder maar het lukt maar niet. Er staat te veel tussenin en we leven steeds meer ons eigen leven, samen maar toch alleen. Wat een geluk dat wij bij Coen en Lieske terecht konden!! Dankzij hun openheid, spiegel en inzichten hebben ze bij ons de resetbutton in weten te drukken en konden we weer afdalen, vanuit de aanval/afweer, naar wat echt belangrijk is, namelijk je eigen hart en je gevoel. Dat we dat stukje samen hebben mogen aanraken voelt als een nieuwe start van nog iets veel mooiers/sterkers. Dit weekend heeft ons zoveel geleerd zowel over onszelf als over elkaar, er is weer een wij, een diepere verbinding. Zonder Coen en Lieske was ons dit zeker niet gelukt, wat een krachtig en bijzonder stel. De drempel leek zo hoog, maar dit gun je echt iedereen!

Slide
John en Monique
Ervaring relatieweekend John en Monique

Een fantastisch, op onze doelen, behoeften en verlangens gericht relatiecoachingsweekend. Dankzij jullie liefdevolle hulp met hele fijne oefeningen, hebben we erg grote stappen kunnen zetten. Een enorme diepgang, waarin oude vastzittende patronen zijn doorbroken en oude zaken die waren blijven hangen zijn opgelost. Na ruim 30 jaar samen, elkaar weer helemaal opnieuw gevonden. Vooral elkaar weer kunnen zien, ontvangen voelen en bovenal vanuit contact met onszelf en vanuit het hart een hele fijne diepe verbinding kunnen realiseren. Wat een bijzonder waardevol weekend is het gebleken.

Slide
Gaby & Robbert

Bedankt voor dit waardevolle, inspirerend en intensieve weekend. In 2 intense dagen hebben jullie ons geholpen om elkaar terug te vinden. Dit geeft ons de middelen en houvast naar de toekomst toe. In deze 2 dagen hebben wij zoveel meer kunnen bereiken dan wij ooit vooraf hebben durven hopen.
Jullie prettige en open manier van communicatie maakt jullie toegankelijk en laagdrempelig

Vorige
Volgende

Praktische informatie over het relatieweekend

Beschikbaarheid

Zaterdag 13 en zondag 14 novembergeboekt
Zaterdag 27 en zondag 28 novembergeboekt
Donderdag 9 en vrijdag 10 decembergeboekt
Zaterdag 11 en zondag 12 decembergeboekt

2022:
Donderdag 20 en vrijdag 21 januarigeboekt
Zaterdag 22 en zondag 23 januarigeboekt
Vrijdag 4 en zaterdag 5 februarigeboekt
Zaterdag 19 en zondag 20 februarigeboekt
Zaterdag 5 en zondag 6 maart – beschikbaar
Donderdag 17 en vrijdag 18 maart – beschikbaar

Andere data of twee losse dagen in overleg ook mogelijk.

Kennismakingsgesprek
De eerste stap is dat we een (online) kennismakingsgesprek plannen, zodat we elkaar leren kennen. Een wederzijdse klik is uiteraard belangrijk.

Tijdens dit gesprek bespreken we jullie wensen en behoeften, op basis waarvan we samen een kader voor het relatieweekend opstellen.

Inclusief online programma met 2 online sessies
Onze online training is inbegrepen bij het relatieweekend. Zo kunnen jullie na aanmelding direct aan de slag en tijdens het relatieweekend verder de diepte in gaan. Daarnaast kunnen jullie na afloop van het weekend aan de slag blijven met het werken aan jullie relatie.

Relatieproblemen oplossen relatieweekend

Wat kost een relatieweekend?

 • 2 dagen intensieve coaching/therapie. Beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur met lunch (in Leusden).
 • Inclusief online programma (t.w.v. €299,-)
 • Inclusief 2 online coachsessies na de tweedaagse (t.w.v. €300,-).

€1495,- per stel

Prijzen zijn exclusief btw voor bedrijven, inclusief btw voor particulieren.

Heb je een eigen bedrijf?
Als je een eigen bedrijf hebt, kun je de btw aftrekken. Wij rekenen daarom het bedrag exclusief btw in het geval van een zakelijk factuuradres. In de meeste gevallen kun je de volledige kosten dan afboeken van de omzet. Dit levert 20 tot 50% voordeel op, afhankelijk van hoeveel inkomstenbelasting je uiteindelijk moet betalen.

06 26 27 68 75