Beleef seks op een
diep verbonden level

Online training:

Diep verbonden seks

Laagdrempelig jullie seksleven verbeteren.
Op eigen tempo. Praktisch & down-to-earth

Pak samen de oorzaak aan van jullie seksuele problemen

Korte video’s als ‘conversation starters’ 

24/7 ondersteuning via e-mail

Jullie seksleven verbeteren

Deze online training is een laagdrempelige manier om te verkennen hoe jullie samen jullie seksleven kunnen verbeteren. Het gaat hierbij niet om de ‘technische aspecten’ van seks. De focus ligt op hoe jullie vanuit een diepe verbinding ook de seksuele stroming kunnen gaan voelen en het weghalen van de blokkades die deze stroming de weg zitten. 

Voor wie
De online training gaat zowel over herstel van seksualiteit als over verdieping & groei en is daarmee zowel geschikt voor stellen met seksuele problemen als voor stellen die het al leuk hebben in de slaapkamer en dit verder willen verdiepen. Voorwaarde om alles uit deze online training te halen, is dat jullie allebei voldoende verbinding, vertrouwen en veiligheid in de relatie ervaren. Dit is sowieso nodig voor een seksuele stroming tussen jullie. Als er veel ‘gedoe’ in de relatie is, zoals ruzies en irritaties, dan raden we aan om eerst ons online programma ‘Samen diep verbonden’ te volgen. Neem bij twijfel of op maat advies gerust contact met ons op. 

Seksleven verbeteren

Onze 3 pijlers voor diep verbonden seks:

Samen in gesprek

In de video’s (en tekst) snijden we relevante onderwerpen aan en geven onze visie/uitleg daarover. Daarna nodigen we jullie uit om samen in gesprek te gaan over jullie eigen situatie. Daardoor leren jullie elkaar beter kennen en door te praten verdiept jullie verbinding (wat nodig is voor seksuele stroming).

Seks vanuit liefde

Onze visie is dat ultieme seks gaat over de liefde bedrijven vanuit het hart. Daarom leggen we hier de focus op met de online training. Samen verbinden, tijd en aandacht hebben voor elkaar en de bewegingen de ruimte geven die gemaakt willen worden vanuit die verbinding. Het laten stromen van de liefde in elk moment.

Herstel & verdieping

In de online training geven we ruimte aan de oorzaken van seksuele problemen en hoe je deze oplost. Daarnaast gaan we ook in op hoe jullie samen jullie seksleven kunnen verdiepen. Dit gaat vooral over het vergroten van de seksuele stroming tussen jullie via de dans van de mannelijke & vrouwelijke energie.

Jullie seksleven verbeteren met 28 online lessen:

Online training seksleven verbeteren

De online training Diep verbonden seks bevat alles wat jullie nodig hebben om jullie seksleven te verbeteren en te verdiepen. De training bedstaat uit de volgende modules:

  • De oorzaken van seksuele problemen en hoe je deze oplost.
  • Hoe jullie samen de seksuele stroming herstellen en verdiepen.
  • Laagdrempelige en speelse oefeningen voor in de slaapkamer.

Elke les bestaat uit video’s, uitleg en oefeningen.

24/7 ondersteuning van ons via e-mail.

Levenslang toegang.

Op eigen tempo, direct volledig toegang.

Wat onze deelnemers zeggen …

Robin

“Ik vond de lessen erg leerzaam! Eindelijk iets dat voor ons allebei lijkt te werken, ook omdat de kracht erin zit dat jullie beiden als man en vrouw aanwezig zijn en reageren.”

Bianca

“Wauw…ongelofelijk wat voor service jullie geven, door mij echt antwoorden te geven waar ik wat mee kan. Door mij na te laten denken over wat er voor mij speelt. Ik voelde meteen dat jullie echt zijn.”

Pauline

“Meteen vanaf de eerste les was er meer verbinding tussen ons, omdat we weer in gesprek gingen over onderwerpen die er echt toe doen. De online training heeft ons gebracht dat we elkaar weer voelen en glimlachen als we elkaar zien. Ook weten we hoe we voorkomen dat we weer terugvallen.”

Wat kost de online training:

  • 28 lessen met video’s, uitleg en oefeningen
  • 9 oefeningen voor in de slaapkamer
  • Levenslang toegang
  • 24/7 hulp via e-mail

€199,-

Online relatiecoaching seksleven verbeteren