Al na 1 week resultaat

De meest complete

Online Relatietherapie

Stop die vicieuze cirkel van ruzies.
Op eigen tempo. Zonder zware gesprekken.

Pak alle oorzaken aan van jullie relatieproblemen

Video’s, tools & praktische oefeningen

24/7 ondersteuning via e-mail

Hét startpunt voor een gelukkige relatie
Als jullie op zoek zijn naar hulp om jullie relatie te verbeteren, dan kan ons online programma het perfecte startpunt zijn. Veel stellen doen mee omdat ze de stap naar een relatietherapeut te groot vinden. Of hebben geen behoefte aan lange, zware gesprekken en willen vooral praktisch aan de slag. Ons online programma is een laagdrempelige manier om samen aan jullie relatie te werken en snel weer een diepe verbinding te ervaren.

Voor wie
Het online programma is voor zowel stellen met relatieproblemen als voor stellen die een fijne relatie hebben en nog meer uit hun relatie willen halen. Sommige deelnemers zijn pas net bij elkaar, anderen al meer dan twintig jaar. Het belangrijkste is dat jullie allebei het commitment hebben om samen met het online programma aan de slag te gaan en na afloop aan jullie relatie willen blijven werken.

Online relatietherapie

Wat onze unieke methode je leert …

ALLE facetten van een gelukkige relatie en de bijbehorende tools. Niet alleen over communicatie, zoals bij de meeste relatietherapie.
Ook over aantrekkingskracht, intimiteit, verschillen in behoeften, rituelen en meer.
Zodat je elkaar weer gaat begrijpen, zien en waarderen.

De grondoorzaak van jullie relatieproblemen. Ruzies, gebrek aan intimiteit en sleur zijn namelijk slechts de oppervlakkige symptomen. Met onze methode pak je ook de onderliggende patronen aan, voor blijvende verandering.

De Ultieme Relatie Methode bevat alles wat je nodig hebt om blijvend gelukkig te zijn samen. Gebaseerd op de expertise van de beste experts en methodes op relatiegebied wereldwijd. Plus, onze eigen expertise en ervaring. Het online programma bevat namelijk precies dat wat echt werkt in de praktijk. Bij onszelf en bij alle stellen die we hebben geholpen in de afgelopen jaren. Compleet, down-to-earth én praktisch toepasbaar.

Relatietherapie online

Alles wat je nodig hebt voor je relatie

Preview online programma

Het online programma Samen diep verbonden bestaat uit de volgende modules:

  • Bewust worden van belemmerende patronen in jullie relatie
  • Verbinden met jezelf en je gevoel
  • De verbinding herstellen na ruzie
  • Verbindend communiceren
  • Elkaar beter leren kennen
  • Samen verder groeien en bloeien

Bekijk hiernaast de preview!

Professionele online relatiehulp die werkt

Elke les bestaat uit video’s, pdf’s en oefeningen.

24/7 ondersteuning van ons via e-mail.

Levenslang toegang.

Op eigen tempo, direct volledig toegang.

Wat onze deelnemers zeggen …

Robin

“Ik vond de lessen erg leerzaam! Eindelijk iets dat voor ons allebei lijkt te werken, ook omdat de kracht erin zit dat jullie beiden als man en vrouw aanwezig zijn en reageren.”

Bianca

“Wauw…ongelofelijk wat voor service jullie geven, door mij echt antwoorden te geven waar ik wat mee kan. Door mij na te laten denken over wat er voor mij speelt. Ik voelde meteen dat jullie echt zijn.”

Pauline

“Meteen vanaf de eerste les was er meer verbinding tussen ons, omdat we weer in gesprek gingen over onderwerpen die er echt toe doen. De online training heeft ons gebracht dat we elkaar weer voelen en glimlachen als we elkaar zien. Ook weten we hoe we voorkomen dat we weer terugvallen.”

Wat kost het online programma:

  • 40 online lessen met video’s & oefeningen
  • Werkbladen als naslagwerk
  • Levenslang toegang
  • 24/7 hulp via e-mail, whatsapp of telefoon

€299,-

Online relatiecoaching