Al na 1 week resultaat

De meest complete

Online Relatietraining

Stop die vicieuze cirkel van ruzies.
Op eigen tempo. Zonder zware gesprekken.

Pak alle oorzaken aan van jullie relatieproblemen

Video’s, tools & praktische oefeningen

24/7 ondersteuning via e-mail

Wij weten zelf ook hoe dat voelt …

Relatietherapeuten

Wij zijn Coen (49) & Lieske (37) en coachen al meer dan 10 jaar mannen, vrouwen en stellen. Onze relatie kent – net als iedere relatie – pieken en dalen. Dat we allebei relatietherapeuten zijn, verandert niets aan het feit dat we elkaar soms triggeren.

Daarom begrijpen we zelf hoe frustrerend het is en hoe eenzaam het voelt als je elkaar steeds niet begrijpt en in dezelfde vicieuze cirkel terechtkomt. Waarbij de ruzies steeds heftiger worden en sneller terugkomen. Terwijl je diep van binnen verlangt naar rust, verbinding, liefde, passie en samen een team vormen.

Wij hebben die vicieuze cirkel kunnen doorbreken door op het juiste moment de juiste dingen te gaan toepassen.
Het goede nieuws is dus: Jullie huidige relatieproblemen kunnen ook de springplank vormen om samen te groeien en weer diep te verbinden. Zelfs nog dieper dan in het begin.

De vraag is echter: Zijn jullie bereid om samen te investeren in jezelf en elkaar?

Wij in ieder geval wel! 😊

Daarom passen wij onze eigen Ultieme Relatie Methode dagelijks toe. Wat niet wegneemt dat we geen uitdagingen meer krijgen. Conflicten zijn er nog steeds, zoals in iedere relatie. Tegelijk dienen deze ons om te blijven groeien en dieper te verbinden. Waardoor onze relatie steeds rijker wordt 🙂

Dat gelukzalige gevoel gunnen wij jullie ook!

De Ultieme Relatie Methode bevat alles wat je nodig hebt om blijvend gelukkig te zijn samen. Een unieke combinatie van de expertise van de beste experts en methodes op relatiegebied wereldwijd. Plus, onze eigen expertise. Door schade en schande wijs geworden 😊

Steeds weer zijn we verwonderd wat de diepgaande en blijvende effecten zijn op onze eigen relatie en op die van onze cliënten.

Wat onze unieke methode je leert …

ALLE facetten van een gelukkige relatie en de bijbehorende tools. Niet alleen over communicatie, zoals bij de meeste relatietherapie.
Ook over aantrekkingskracht, intimiteit, verschillen in behoeften, rituelen en meer.
Zodat je elkaar weer gaat begrijpen, zien en waarderen.

De grondoorzaak van jullie relatieproblemen. Ruzies, gebrek aan intimiteit en sleur zijn namelijk slechts de oppervlakkige symptomen. Met onze methode pak je ook de onderliggende patronen aan, voor blijvende verandering.

Een nieuwe verbonden manier van elkaar begrijpen. Wij zijn zelf een stel en hebben ook soms knallende ruzie. Wij herkennen je pijn. Er is meer nodig dan alleen boekenwijsheid. Dus enkel wat écht werkt in de praktijk. Daarom blijven wij continu ontwikkelen en integreren dat in de 9 stappen van onze methode. Je krijgt levenslange toegang. Zo groei je met ons mee.

Relatiehulp online

De 9 stappen leren via het online programma

Onze methode is een unieke 9 stappen methode.

Elke week krijg je toegang tot één les. Zo doorloop je in 11 weken alle 9 stappen van de Ultieme Relatie Methode.

Week 1: Voelen
Week 2: Communicatie – deel 1
Week 3: Communicatie – deel 2
Week 4: Communicatie – deel 3
Week 5: Passie
Week 6: Intimiteit
Week 7: Begrijp je vrouw
Week 8: Begrijp je man
Week 9: Tools
Week 10: Rituelen
Week 11: Ultieme toekomst

Gratis proefles om een indruk te krijgen

Maak gratis en vrijblijvend kennis met de Ultieme Relatie Methode. Om een indruk te krijgen van het programma en onze werkwijze. En te ontdekken waarom deelnemers zo positief zijn.

Je krijgt 30 dagen – gratis – toegang tot één van onze belangrijkste lessen: Verbindende Communicatie.

Hiermee leer je – in vier stappen – op een liefdevolle manier met je partner praten.

Een vorm van communicatie die de verbinding tussen jullie versterkt. En de vicieuze cirkel van ruzies, gedoe en afstand in jullie relatie doorbreekt.

Vul je naam en e-mailadres in, zodat we je kunnen toevoegen aan de proefles:

Wat onze deelnemers zeggen …

Robin

“Ik vond de lessen erg leerzaam! Eindelijk iets dat voor ons allebei lijkt te werken, ook omdat de kracht erin zit dat jullie beiden als man en vrouw aanwezig zijn en reageren.”

Bianca

“Wauw…ongelofelijk wat voor service jullie geven, door mij echt antwoorden te geven waar ik wat mee kan. Door mij na te laten denken over wat er voor mij speelt. Ik voelde meteen dat jullie echt zijn.”

Pauline

“Meteen vanaf de eerste les was er meer verbinding tussen ons, omdat we weer in gesprek gingen over onderwerpen die er echt toe doen. De online training heeft ons gebracht dat we elkaar weer voelen en glimlachen als we elkaar zien. Ook weten we hoe we voorkomen dat we weer terugvallen.”

Professionele online relatiehulp die werkt

Elke les bestaat uit video’s, pdf’s en oefeningen.

24/7 ondersteuning van ons via e-mail.

Levenslang toegang en nieuwe updates.

Op eigen tempo. Extra online sessies optioneel.

Wat kost het online programma:

  • 30+ video’s
  • 20+ oefeningen
  • Werkbladen als naslagwerk
  • Levenslang toegang
  • Updates zodra wij iets nieuws leren 🙂
  • + 24/7 hulp via e-mail

€299,-

Willen jullie snel in korte tijd weer diep verbonden zijn? 

Dan is een privé tweedaagse in de natuur (do/vr of za/zo) een geweldige kans. Helemaal afgestemd op jullie problemen, wensen en behoeften. Twee dagen intensieve relatiecoaching. Om weer een diepe verbinding te creëren tussen jullie. Door oude patronen te doorbreken. Die nu zorgen voor irritaties, ruzies en afstand.
 
INCLUSIEF het online programma.

Meer informatie >>