Gelukkig in je relatie in 9 weken

Online programma, begin direct,€397,- per stel

Snel en diepgaand resultaat
Met ons online relatiecoaching programma leer je in 9 weken alles wat je moet weten en doen om een geweldige relatie te creëren en te behouden. Geen overbodige poespas, geen ellenlange gesprekken, maar korte inspirerende video’s, audio’s, praktische tools en diepgaande oefeningen die leuk zijn om te doen. Daarnaast krijgen jullie 24/7 coaching via e-mail. In 3 Skypesessies werken we op maat aan wat er specifiek bij jullie speelt.

Voor wie
De online relatiecoaching is geschikt voor zowel stellen met relatieproblemen/in een relatiecrisis als voor stellen die een fijne relatie hebben en nog meer uit hun relatie willen halen.

Online relatiecoaching

Over de ultieme relatie methode

Onze ultieme relatie methode is een unieke 3 x 3 stappen methode (verbinden, verrijken, verankeren), ontstaan uit onze eigen ervaring met onze huidige en eerdere relaties, de vele trainingen en boeken die we hebben verslonden en het werken met mannen, vrouwen en stellen in onze coachpraktijk.

Het unieke aan deze methode is dat wij hebben ontdekt wat de grondoorzaak is van alle relatieproblemen (verstoring in de man-vrouw verbinding) en hoe je die (heel snel) oplost. Daarnaast werken we niet alleen aan de problemen die jullie zelf ervaren, maar ook aan het fundament van jullie relatie en het hele pallet wat daar invloed op heeft (dus niet alleen communicatie of intimiteit bijvoorbeeld, maar alles wat belangrijk is voor een relatie). Daardoor zijn de verbeteringen diepgaand en blijvend.

Waaruit bestaat de online relatiecoaching

Het online programma duurt negen weken. Elke week staat in het teken van één van de stappen van de Ultieme Relatie Methode.

Elke week krijg je toegang tot de volgende stap.

Stap 1: Mindset
Stap 2: Communicatie
Stap 3: Passie
Stap 4: Intimiteit
Stap 5: Ken je vrouw
Stap 6: Ken je man
Stap 7: Tools
Stap 8: Rituelen
Stap 9: Jullie ultieme toekomst

Elke stap bestaat uit video’s, werkbladen en oefeningen.

Wij staan tot jullie beschikking gedurende de hele periode dat jullie bezig zijn met het programma met 24/7 coaching via e-mail en drie online coachsessies (die plannen we in overleg).

Jullie kunnen het programma op eigen tempo volgen, want jullie krijgen levenslang toegang. Wij updaten het programma steeds met nieuwe tools & inzichten.

Online training relatie

3 online sessies & 24/7 e-mailcoaching

Op maat en diepgaande ondersteuning voor jullie

online relatietraining

Video’s en oefeningen

Snel resultaat, leuk om te doen & diepgaand

Relatietraining

Levenslang toegang

Herhaling & updates voor continue groei

Wat eerdere deelnemers zeggen…

“Ik vond de lessen erg leerzaam! Eindelijk iets dat voor ons allebei lijkt te werken, ook omdat de kracht erin zit dat jullie beiden als man en vrouw aanwezig zijn en reageren.”

“Wauw…ongelofelijk wat voor service jullie geven, door mij echt antwoorden te geven waar ik wat mee kan. Door mij na te laten denken over wat er voor mij speelt. Ik voelde meteen dat jullie echt zijn.”

“We wilden echt graag ervoor gaan maar voelden drempels om met onze relatie aan de slag te gaan. Dit was een betaalbare stap om ons een steun in de rug te geven. Ik heb niet alleen mijn man, maar ook mezelf beter leren kennen.”

“Meteen vanaf de eerste les was er meer verbinding tussen ons, omdat we weer in gesprek gingen over onderwerpen die er echt toe doen. De online training heeft ons gebracht dat we elkaar weer voelen en glimlachen als we elkaar zien. Ook weten we hoe we voorkomen dat we weer terugvallen.”

€397,- per stel all-in

Voor de prijs van 3 sessies bij een reguliere relatietherapeut krijg je alle lessen, oefeningen en ondersteuning die je nodigt hebt voor een gelukkige relatie voor altijd:

  • Tientallen video’s, werkbladen en oefeningen.
  • 24/7 coaching via e-mail.
  • Drie online coachsessies met Coen & Lieske.
  • Levenslang toegang.
  • Regelmatig updates voor continue groei.

Als jullie een eigen bedrijf hebben, zijn de kosten voor relatiecoaching waarschijnlijk volledig aftrekbaar.

Garantie – niet goed, geld terug
Wij zijn trots op onze online relatiecoaching, juist omdat we veel verder en dieper gaan dan reguliere relatietherapie en het ook nog eens veel leuker is om te doen. Wij weten zeker dat je na het volgen van het online programma veel meer relatiegeluk ervaart en dat je snel resultaat merkt.

Wij geven daarom een niet goed, geld terug – garantie, als het je in de eerste 14 dagen toch niet bevalt, krijg je al je geld terug. Daar heeft nog nooit iemand gebruik van gemaakt 😊

Coaching relatie

Hebben jullie iets meer te besteden, overweeg dan om met ons een VIP relatieweekend te doen, helemaal afgestemd op wat jullie willen en nodig hebben.

Het online programma is inclusief bij het boeken van een relatieweekend/tweedaagse.

Meer informatie >>Hebben jullie nog vragen, stuur ons dan gerust een e-mail. We kunnen ook een gratis online sessie inplannen om jullie vragen te bespreken.