In 9 stappen uit je relatiedip

Online relatiecoaching

Doorbreek terugkerende patronen
en verbind weer diep met elkaar

Patronen, ruzies en onbegrip oplossen
In 11 weken (of op eigen tempo) leer je ALLES over relaties wat je moet weten en waarschijnlijk nooit hebt geleerd. Om steeds terugkerende patronen en andere relatieproblemen op te lossen. Die nu leiden tot irritaties, ruzies en afstand. Zodat jullie elkaar weer hervinden.

Zonder zware gesprekken
Geen zware gesprekken, zoals bij een relatietherapeut. Wel een super leuke en interessante online training. Meer dan 30 inspirerende video’s, ruim 20 diepgaande oefeningen. En als je wilt met 24/7 coaching via e-mail en 3 online coachsessies met ons, op maat. 
Je kunt meteen beginnen. Want alles volg je thuis online.

Voor wie
Het volgen van deze online relatiecoaching en het doen van de oefeningen, vraagt inzet en commitment. Dat vraagt een relatie ook. Als je denkt dat je het ‘te druk’ hebt daarvoor, begin er dan niet aan. Dan is het zonde van het geld en onze tijd. Mocht je het commitment wel hebben, dan gaat deze online relatiecoaching jullie enorm veel opleveren. Zowel nu als in de toekomst.

Coen & Lieske relatiecoaches

Over de ultieme relatie methode

Onze ultieme relatie methode is een unieke 3 x 3 stappen methode. Ontstaan uit onze eigen ervaring met huidige en eerdere relaties. Uit opgedane expertise door de vele trainingen en boeken die we hebben verslonden en zelf toegepast. En door het meer dan 10 jaar coachen van mannen, vrouwen en stellen. Bij hun relaties en persoonlijke ontwikkeling.

Grondoorzaak aanpakken
Het unieke aan onze methode is dat het de grondoorzaak aanpakt van ALLE relatieproblemen. Namelijk de verstoring in de man-vrouw verbinding. En die kun je heel snel herstellen. Daarnaast omvat de methode ALLES wat je nodig hebt voor een ultieme relatie. En wat je nooit eerder hebt geleerd.

Stevig fundament
De hele methode is gericht op het doorbreken van terugkerende problemen, ruzies en onbegrip. Het weer diep verbinden met elkaar. En het aanleren van nieuwe ‘relatietools’. Waarmee je een stevig fundament legt voor de relatie. Daardoor zijn de verbeteringen diepgaand en blijvend.

Perspectief van man & vrouw
Omdat wijzelf een stel zijn en veel kennis hebben over het man en vrouw, worden beide kanten van de relatie in dezelfde mate gehoord en belicht. Er zijn veel verschillen tussen mannen en vrouwen, bijvoorbeeld in manieren van communiceren en behoeften in de relatie, en die komen tijdens de online training uitgebreid aan bod.

Weer verbinden samen
Samen tijd doorbrengen is vaak een probleem. Tijdens dit online programma gaan jullie juist weer tijd samen doorbrengen en met elkaar in gesprek. Dat alleen al zorgt ervoor dat jullie weer met elkaar gaan verbinden. En het patroon doorbreken van langs elkaar heen leven. Een relatie gaat juist om diep verbinden met elkaar. 

Waaruit bestaat de online relatiecoaching

Elke week krijgen jullie toegang tot één van de modules van de online training. Zo doorlopen jullie alle stappen van de Ultieme Relatie Methode.

Week 1: Introductie en mindset
Week 2: Communicatie – deel 1
Week 3: Communicatie – deel 2
Week 4: Communicatie – deel 3
Week 5: Passie
Week 6: Intimiteit
Week 7: Ken je vrouw
Week 8: Ken je man
Week 9: Tools
Week 10: Rituelen
Week 11: Jullie ultieme toekomst en afronding

Elke week krijg je dus nieuwe video’s, werkbladen en oefeningen.

Levenslang toegang en updates
Je hebt levenslang toegang tot de online omgeving die we steeds aanvullen. Want ook wij groeien elke dag :). Wij updaten het programma regelmatig met nieuwe tools & inzichten (zoals een geplande update voor volgend jaar over ‘seksualiteit’). Zo ondersteunen we jullie all the way.

Zelfstandig of met op maat coaching
Jullie hebben de mogelijkheid om de online training geheel zelfstandig (liefst wel samen haha) te doorlopen, op eigen tempo. Geschikt voor stellen die geen behoefte hebben om hun verhaal te doen. En voldoende motivatie hebben, zodat wij niet nodig zijn om duwtjes te geven :).

Jullie kunnen er ook voor kiezen om op maat coaching erbij te ontvangen. We staan dan 24/7 tot jullie beschikking tijdens de hele periode dat jullie bezig zijn met het programma. Via e-mail en drie online coachsessies (die plannen we in overleg).

De 3 x 3 stappen methode:

Zo ziet de online training eruit:

Wat eerdere deelnemers zeggen…

“Ik vond de lessen erg leerzaam! Eindelijk iets dat voor ons allebei lijkt te werken, ook omdat de kracht erin zit dat jullie beiden als man en vrouw aanwezig zijn en reageren.”

“Wauw…ongelofelijk wat voor service jullie geven, door mij echt antwoorden te geven waar ik wat mee kan. Door mij na te laten denken over wat er voor mij speelt. Ik voelde meteen dat jullie echt zijn.”

“We wilden echt graag ervoor gaan maar voelden drempels om met onze relatie aan de slag te gaan. Dit was een betaalbare stap om ons een steun in de rug te geven. Ik heb niet alleen mijn man, maar ook mezelf beter leren kennen.”

“Meteen vanaf de eerste les was er meer verbinding tussen ons, omdat we weer in gesprek gingen over onderwerpen die er echt toe doen. De online training heeft ons gebracht dat we elkaar weer voelen en glimlachen als we elkaar zien. Ook weten we hoe we voorkomen dat we weer terugvallen.”

Maak je keuze en begin direct:

Online training

Zelf aan de slag op eigen tempo

 • 30+ video’s
 • 20+ oefeningen
 • Werkbladen als naslagwerk
 • Levenslang toegang
 • Updates zodra wij iets nieuws leren 🙂

€197,-

Online training + op maat coaching

Extra persoonlijke ondersteuning

 • 30+ video’s
 • 20+ oefeningen
 • Werkbladen als naslagwerk
 • Levenslang toegang
 • Updates zodra wij iets nieuws leren 🙂
 • + 24/7 coaching via e-mail
 • + 3 online coachsessies (1 uur) met Coen & Lieske

€647,- €397,-

Willen jullie snel in korte tijd weer diep verbonden zijn? 

Dan is een privé tweedaagse in de natuur (do/vr of za/zo) een geweldige kans. Helemaal afgestemd op jullie problemen, wensen en behoeften. Twee dagen intensieve relatiecoaching. Om weer een diepe verbinding te creëren tussen jullie. Door oude patronen te doorbreken. Die nu zorgen voor irritaties, ruzies en afstand.
 
INCLUSIEF het online programma.

Meer informatie >>