De behoefte van de man: vrijheid (stop met micromanagen)

Om je relatie te verrijken, is het heel belangrijk om elkaar als man en vrouw beter te leren kennen. Mannen en vrouwen hebben namelijk verschillende behoeften.

Vorige week bespraken we de behoefte van vrouwen aan een luisterend oor. En hoe mannen geneigd zijn direct met oplossingen te komen. En hoe irritant wij vrouwen dat vinden 😂

In deze video vertelt Coen hoe irritant mannen micromanagen vinden. Ofewel, het bemoeien met de manier waarop een man iets aan het doen is. Bijvoorbeeld: Schat, volgens mij staat het vuur te hard, je kan beter die andere pen gebruiken, weet je nog dat je Pietje nog zou bellen, etc.

Wij vrouwen bedoelen het goed, we willen graag helpen, dat doen we zo van nature. Voor ons is het echt geen micromanagen, maar behulpzaamheid.

Maar mannen willen dingen op hun eigen manier doen, dat geeft hen een gevoel van vrijheid. Ze gaan liever op hun bek dan dat we ze helpen.

Dus dames: onze uitdaging: hou je in, zit op je handen, slik je woorden in. Stop met het bemoeien als je partner ergens mee bezig is.

Uiteindelijk krijg je daar een leukere man en relatie van 😊